Επαναφορά κωδικού

  • Τηλ: +30 2170001002
  • Email: info@my-booked.com
Αποτελέσματα Αναζήτησης για

Σχετικά με εμάς

Το My-Booked.com ταξιδεύει παρέχοντας την καλύτερη και φιλική προς τον χρήστη εφαρμογή στους πελάτες μας, με εκτεταμένα εργαλεία ειδικά για online ταξιδιωτικές επιχειρήσεις από κρατήσεις ξενοδοχείων μέχρι κράτησης πτήσεων, παρέχουμε επίσης προσαρμοσμένες λύσεις και υπηρεσίες web. Με πάνω από 4 χρόνια εμπειρίας, το My-Booked.com έχει αναμφισβήτητα κερδίσει τη φήμη του ως αξιόπιστη πηγή, αξιόπιστος συνεργάτης και ειδικός στον τομέα των online ταξιδιωτικών εφαρμογών.

Ο συνδυασμός των υπηρεσιών μας, η υποστήριξη 24/5 nonstop, η τιμολόγηση, ο φιλικός τρόπος διεξαγωγής των επιχειρήσεων και η συμπονετική εταιρική μας φιλοσοφία είναι πολύ μοναδικά στον σημερινό επιχειρηματικό κόσμο. Είμαστε υπερήφανοι για την εξαιρετική εξυπηρέτηση των πελατών μας και προσπαθούμε να δημιουργήσουμε διαρκείς σχέσεις με τους πελάτες μας, καθιστώντας την εύκολη και κερδοφόρα για αυτούς να συνεργαστούν μαζί μας.

Εκτιμούμε τους πελάτες μας και εστιάζουμε στην ικανοποίηση των πελατών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η υποστήριξη μετά την πώληση αποτελεί βασικό παράγοντα της προσέγγισής μας. Με όλη αυτή την πλούσια εμπειρία, τώρα μέσω των ταξιδιών My-Booked.com, είμαστε υποχρεωμένοι να ικανοποιήσουμε την ικανοποίηση των πελατών μας και να δημιουργήσουμε εμπιστοσύνη.

Αν ψάχνετε να βελτιώσετε την online ταξιδιωτική σας επιχείρηση, το My-Booked.com ταξιδεύει ως η καλύτερη λύση για το ένα βήμα με φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον και τέτοιες εξαιρετικές λειτουργίες με τιμές που ταιριάζουν στον προϋπολογισμό σας.

 

 

Το My-Booked.com είναι μια πλατφόρμα που επιτρέπει στους ιδιοκτήτες ακινήτων που επιθυμούν να καταχωρήσουν τις ιδιοκτησίες τους για σύντομες ενοικιάσεις, να επικοινωνήσουν απευθείας με τους επισκέπτες του My-Booked.com.
Στο My-Booked.com μπορείτε να καταχωρήσετε οποιοδήποτε ακίνητο κατάλληλο για βραχυπρόθεσμη ενοικίαση. Παραθαλάσσιες βίλες, διαμερίσματα, ξενοδοχεία ή ακόμα και σκάφη.
Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των ακινήτων που μπορείτε να καταχωρήσετε στο My-Booked.com. Απλά πρέπει να εγγραφείτε στο My-Booked.com και μετά μπορείτε να καταχωρήσετε όσα ακίνητα επιθυμείτε.
Δεν υπάρχουν περιορισμοί σχετικά με την τοποθεσία του ακινήτου. Το My-Booked.com είναι διαθέσιμο σε περισσότερες από 110 χώρες.
Το My-Booked.com προσφέρει δύο τρόπους κράτησης ενός ακινήτου: με άμεση κράτηση και με αίτημα κράτησης. Εάν επιλέξετε την επιλογή άμεσης κράτησης, οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν κράτηση και να καταβάλουν την προκαταβολή άμεσα εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες στο ημερολόγιό σας. Αν επιλέξετε την επιλογή “αιτήματα κρατήσεων”, οι επισκέπτες θα στέλνουν αιτήματα για την κράτηση της ιδιοκτησίας σας και θα μπορείτε να τα δεχτείτε ή να τα απορρίψετε. Οι επισκέπτες θα μπορούν να κάνουν κράτηση και να πληρώσουν την προκαταβολή μόνο αφού έχετε αποδεχτεί την αίτηση κράτησής τους.
Οι οικοδεσπότες και οι επισκέπτες μπορούν να επικοινωνούν απευθείας με το σύστημα συνομιλίας My-Booked.com ανά πάσα στιγμή κατά τη διαδικασία κράτησης.
Το My-Booked.com δεν απαιτεί αποκλειστικότητα, είστε ελεύθεροι να διαφημίσετε τις ιδιοκτησίες σας οποιουδήποτε επιθυμείτε.
11222
4563456
logo-1
logo